Stalinrichting met geautomatiseerde systemen voor vleeskuikens

Ruim gamma aan stalsystemen om uw kosteneffectiviteit te vergroten

Ervaring met vleeskippen, dat kan je over Roxell in alle objectiviteit zeggen. Toen we meer dan 50 jaar geleden startten met voedersystemen, was een voerpan voor vleeskuikens ons eerste product. In die 50 jaar volgden we de evolutie van de fokbedrijven. Met de behoeftes van de kippen in het achterhoofd, bouwden we het vleeskippen-gamma verder uit en vernieuwden. Veel van deze vleeskuikenproducten zijn referenties en globale trendsetters

Keuze tussen systemen, ook dat krijgt u bij Roxell. Want niet elke pluimveehouder werkt op dezelfde manier: 

  • het eindgewicht van de kippen kan in uw regio anders zijn
  • of u heeft een bepaalde voorkeur: jonge kuikens mogen in de pan om te eten of juist niet
  • of u heeft grondhuisvesting dan wel kooisystemen

Bij Roxell vindt elke pluimveehouder met braadkippen een geschikte set van producten. Eens een keuze gemaakt, gebruikt u Roxell systemen voor jaren.

Besparen op uw bedrijfskosten, ook dat zal u bekomen met een investering in Roxell systemen. Want u zal sparen op tijd, voer en energie. Tegelijk zien wij bij veel klanten de resultaten per ronde omhooggaan. Mooie eindresultaten waarin uw stalsystemen ook een bepalende rol spelen.

broilers-feeder-pan-minimax
broilers-feeder-pan-comeo
Natuurlijk gedrag en sociale instincten
De systemen waarmee Jérémy de stal inrichtte, moesten respect hebben voor het natuurlijk gedrag en de sociale instincten van zijn kippen. Stalinrichter Sodimel adviseerde hem daarom om te kiezen voor een CoMeo® voerpan en Swii’Flo® drinknippel.
Jérémy Choquet
broilers-france-jeremy-choquet-source-journal-paysan-breton

Alle producten voor vleeskuikens