Bezoek stand van Roxell op VIV MEA 2021 in Abu Dhabi

Evenement
18 oktober 2021

VIV MEA is dé internationale beurs voor de veevoeder- en voedingsindustrie in het Midden-Oosten en Afrika. Kom langs op de Roxell stand en ontdek er onze systemen voor stalinrichting van pluimveegebouwen. 

roxell-fairs-viv-mea-abu-dhabi-2021
roxell-fairs-viv-mea-abu-dhabi-2021
roxell-feeder-pan-minimax-kixoo-laica

We tonen u graag hoe kwalitatief en sterk onze voerpannen voor vleeskuikens, ouderdieren en leghennen wel zijn. 

roxell-heating-siroc-pure-turbo-hydro

In maart nam Roxell het Nederlandse bedrijf Holland Heater over. Het verwarmingsaanbod van Roxell breidde zo uit met een ruime set aan convectieverwarming dat de merknaam Siroc kreeg. Het nieuwe Siroc verwarmingsgamma sluit perfect aan bij de behoeftes en gebruiken van het moderne pluimveebedrijf.

roxell-iqon-feed-computer-biosecurity

Ook demonstreren we iQon™, Roxells voercomputer voor pluimvee. U kan zien hoe die controller het volledig voerproces aanstuurt. Bovendien is deze centrale computer een middel om bioveiligheid op uw bedrijf te verhogen. We leggen u graag het principe uit op onze stand.

roxell-nesting-koozii-group-nest-eggs

Het Koozii® groepsnest is ook in het Midden-Oosten een succes. Pluimveeboeren appreciëren de zeer grote nestruimtes. Dierenwelzijn en zorgvuldige behandeling van de eieren staan centraal. We tonen graag hoe u dankzij Koozii meer bevruchte eieren zal halen per ronde.

Kom langs op onze VIV MEA stand

Roxell zal van 23 t.e.m. 25 november 2021 een stand hebben in Abu Dhabi. U vindt ons in hal 7 in de zone van ‘Farm Production’. De Roxell sectorexperts zijn aanwezig en u zal ook onze lokale distributeurs ontmoeten. 

Roxell deelt de stand met de collega’s van Fancom. Fancom promoot er haar premium oplossingen voor klimaatregeling.  

Roxell stand

  • 23 tot 25 november 2021
  • Hal 7 – standnummer 07.D012