Extra verdeler van staluitrusting in Polen: Tefa Sp

Distributeur
16 maart 2021

De Poolse pluimveesector moderniseert en hun varkenstallen breiden uit. Tefa Sp wordt om die reden Roxells 4e verdeler van staluitrusting voor pluimvee en varkens in Polen. 

Tefa Sp-Polen-staluitrusting

De Poolse pluimveesector schakelt vlot over naar gemoderniseerde stallen en systemen. De jaarlijkse groei met 6 % is een enorm draagvlak die investeringen een boost geven. De varkenssector in Polen heeft niet dezelfde groeicurve, wel worden de varkenstallen er groter. Mooie uitdagingen dus voor de 3 gevestigde distributeurs en met die condities was er ook ruimte voor een nieuwe, 4e verdeler. Tefa Sp uit Strzelce Opolskie (zuidwesten) is Roxells nieuwe verdeler voor pluimvee- en varkenssystemen. Een korte kennismaking.

Staltuitrusting bij een ervaren partij

Tefa Sp specialiseert zich in het uitrusten van stallen en ze doen dat met 18 jaar sectorervaring op zak. Het bedrijf heeft eigen service- en projectafdelingen die ook ontwerpen en elektrische circuits uittekenen. Daarnaast hebben ze een magazijn met 350 palletplaatsen die ze zullen opvullen met een mooie voorraad Roxell systemen. Installaties voeren ze uit met eigen mensen aangevuld met geselecteerde installateurs.

Roxell koos Tefa Sp omwille van hun ervaring met de sector. Het bedrijf krijgt goede recensies van hun klanten. Roxell leerde hen kennen als een professionele en goed georganiseerde partij die passie uitstraalt. Het bedrijf is een mooie aanvulling op ons bestaand distributienetwerk in Polen.

Op de vraag waarom Tefa Sp graag distributeur van Roxell wilde worden, antwoordt CEO Marcin Lebok: 

Ik hoor altijd van klanten van overal in Europa dat Roxell de beste voersystemen heeft en daarom wilde ik graag Roxell verdeler worden. Ik wil alleen producten aanbieden van de beste kwaliteit.

Contacteer Tefa Sp in Polen