Verdeler New Farm Systems ook actief op pluimveemarkt in Irak

Distributeur
16 maart 2021

New Farm Systems Co. bouwt, renoveert en installeert pluimveestallen. Het bedrijf uit Jordanië is al jaren een toegewijde Roxell verdeler. Nu breiden ze hun werkterrein uit naar Irak. 

roxell-distributor-jordan-new-farms-systems-co
roxell distributor jordan iraq new farms systems co poultry systems

De pluimveemarkt in Irak groeit en overheidsprogramma’s moeten de sector nog versterken. Roxell wil die groeiende vraag opvangen met een lokale verdeler. Om die reden zal New Farm Systems Co. haar werkterrein uitbreiden naar buurland Irak. Het bedrijf uit Jordanië is al jaren een toegewijde Roxell verdeler van voer-, drink-, nest- en verwarmingssystemen. Ze zijn bij hun klanten bekend om kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Dit ervaren team heeft volgens Roxell de juiste bagage om de Iraakse pluimveesector een vliegende start te geven.

roxell-distributor-jordan-new-farms-systems-co
Een verdeler voor pluimveestallen in Jordanië en Irak

Sinds 2005 groeide New Farm Systems Co. uit tot een notoire speler op de Jordaanse pluimveemarkt. Hun ervaren team van 15 medewerkers begrijpt zeer goed de noden van de pluimveehouder. Ze bouwen, renoveren en richten pluimveestallen in voor kleine en grote projecten. New Farm Systems Co. maakt ontwerpen en offertes, voert bouwwerken en installaties uit en biedt service en dienst-na-verkoop. Op de offerte zal u alleen de meest kwaliteitsvolle systemen terugvinden.

 

Veel inzet en toewijding
We staan bekend als een team met veel inzet en toewijding. Ik ben er zeker van dat we in Irak ook snel die goede reputatie zullen krijgen want wij zijn pas tevreden als het pluimveebedrijf tevreden is.
Tareq Salameh, General Manager New Farm Systems Co.
roxell-distributor-jordan-new-farms-systems-co

Roxell wenst Tareq en zijn team veel succes.

Contacteer New Farm Systems Co. in Jordanië