K&D Animart uit Griekenland richt varkens- en pluimveestal in

Distributeur
17 maart 2021

In Griekenland lijkt de coronacrisis geen effect te hebben op de nieuwbouw en renovatie van pluimveestallen. Onze nieuwe verdeler K&D Animart PB mag zich dus meteen focussen op heel wat interessante projecten. We stellen onze Griekse verdeler van automatische systemen voor pluimvee- en varkensstallen voor.

broilers-minimax-feederpan
meat-pigs-poultry-equipment

Over K&D Animart PB in Griekenland

K&D Animart PB is het tweemansbedrijf van Konstantinos en Dmitris Kardaras. Beiden hebben veel ervaring in stalinrichting en ze verzamelden een portfoflio van tevreden veehouders. Ze proberen zo veel mogelijk persoonlijk contact te hebben met hun klanten en focussen zich maximaal op support. Installaties gebeuren door gespecialiseerde techniekers en altijd onder rechtstreekse supervisie van Konstantinos of Dmitris.

K&D Animart PB verruimt hun assortiment met de voer-, drink-, nest- en verwarmingssystemen voor pluimvee en varkens van Roxell.

High-end en innovatieve systemen
Volgens ons biedt Roxell de meest high-end en innovatieve systemen aan. We staan voor 100 % achter dit assortiment. Het is een samenwerking waarop wijzelf maar ook onze klanten kunnen vertrouwen. De relatie met Roxells Area Sales Manager en het serviceteam is zeer goed en we krijgen de ondersteuning die we nodig hebben.
Konstantinos Kardaras, K&D Animart PB
roxell distributors greece k&d animart poultry pig systems

Roxell wenst K&D Animart veel succes.

Contacteer K&D Animart PB

  • Mr. Konstantinos Kardaras, animartike@gmail.com
  • Paleon Patron Germanou 2, 34100 Chalkida, Griekenland
  • T.: +30 690 725 86 90