3 nieuwe Roxell producten veroveren IPPE 2022

Evenement
11 januari 2022

Het belooft een zeer boeiende IPPE te worden voor Roxell en haar distributeurs. We stellen maar liefst 3 volledig nieuwe producten voor aan de pluimveemarkt: een controller, een nest en een tunnelventilator in glasvezel. Er zijn dus veel redenen om langs te komen op onze Roxell stand in Atlanta. 

roxell-fairs-ippe-atlanta-united-states-2022-georgia-world-congress-center
roxell-fairs-ippe-atlanta-united-states-2022

U vindt Roxell en haar distributeurs op IPPE:

  • van 25 tot en met 27 januari 2022
  • hal B, standnummer 4219
  • Georgia World Congress Center, Atlanta (Georgia)

3 volledig nieuwe productlanceringen op IPPE:

poultry-full-house-computer-iqon-feed-computer

iQon™ all-in-one stalcomputer, de state-of-art vervanger van de Intelligro® controller. Het is een moderne, connected controller die 4 processen – voer, water, verwarming en ventilatie – tegelijk aanstuurt. We geven u graag de uitgebreide set van mogelijkheden.

Shenandoah® groepsnest. U leest het goed, Shenandoah is niet langer alleen een individueel nestsysteem. Er is een tweede versie waarmee de Amerikaanse pluimveehouder een hogere bezettingsgraad kan realiseren. We leggen u uit hoe dat kan zonder van stallay-out en managementtechniek te moeten veranderen.

ventilation-tunnel-fan-oxsano-render-fiberglass

Oxsano™ tunnelventilator in glasvezel, corrosiebestendig met een direct aangedreven motor en variabele snelheid voor betere prestaties en een hoger rendement. Deze 55 inch ventilator focust op hoge capaciteit.

Ook de stalsystemen voor ouderdieren, vleeskuikens, kalkoenen en leghennen krijgen een plaats op de stand. Kom dus zeker langs om deze systemen beter te leren kennen.

broilers feeder pan minimax roxell 10-strut roxell
broiler-breeders-feeder-pan-boozzter