Roxell jobdagen

Donderdag 4 november en dinsdag 9 november

roxell-maldegem-jobdagen
Wij zoeken enthousiaste medewerkers

Schrijf je hieronder in voor onze jobdagen en laat ons weten voor welke dag en functie je interesse hebt.

Wanneer?

  • Donderdag 4 november van 10u tot 12u
  • Dinsdag 9 november van 10u tot 12u en van 16u tot 18u

Waar?

  • Roxell Maldegem, Industrielaan 13 - 9990 Maldegem
roxell-opens-new-headquarters-maldegem-belgium
roxell-office-maldegem-testimonials-business-development-manager

Een job in een topbedrijf én in een team van toppers

Roxell groeide uit van een klein bedrijf tot een grote internationale speler met een duidelijke visie voor de toekomst. Om die visie om te zetten in realiteit, zijn we altijd op zoek naar nieuw talent voor uiteenlopende functies in verschillende departementen en landen. 

Veel verschillende departementen, dat zorgt voor veel verschillende jobs. Naast een waaier aan jobs in onze productie is er ook onze logistiek en zijn er een heel aantal bediendenfuncties bij Roxell. Product management, aankoop, kwaliteit, marketing, planning, ondersteunende afdelingen,... Dat zijn nog maar een paar van de departementen waar jij aan de slag kan. 

roxell-maldegem-jobs-work-life
Een gezonde work-life balance

De file? Die laten we over aan andere mensen. Want bij ons werk je in een filevrije omgeving. En werk en privé op elkaar afstemmen? Dat is voor elke medewerker anders. Bij Roxell weten we dat en spelen we hierop in, rekening houdend met de verschillende soorten jobs. 

roxell-maldegem-jobs
Een job bij een innovatief bedrijf

Op zoek naar een job bij een innovatief bedrijf dat de juiste dosis vertrouwen en erkenning geeft? Dan zit je goed. Want bij Roxell kom je terecht in een bedrijf waar we werken aan de toekomst van automatische voer- en drinksystemen én waar ruimte is om suggesties aan te brengen die bijdragen tot een aangename werkplaats. We groeien door innovatie en zo verzekeren we stabiele jobs.  

roxell-maldegem-jobs
Een team van toppers en veel collegialiteit

Bij Roxell werken straffe teams die samen net zo straffe producten maken. Mensen die stuk voor stuk trots zijn om voor Roxell te werken. En dat zorgt voor een familiale sfeer waar collegialiteit nooit veraf is. 

local-worldwide-roxell
Meegroeien met een internationaal bedrijf

Bij Roxell vind je boeiende projecten en uitdagende functies waar mensen kunnen groeien. We zijn actief in 170 landen, dus het buitenland is nooit veraf. Groeien in het buitenland? Dat is voor sommige functies zeker ook een optie. 

Als technisch operator heb ik een job met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. De familiale sfeer bij Roxell zorgt ervoor dat ik mijn job met plezier doe en mijn collega's staan altijd klaar om te helpen. Door de grote variatie in mijn functie ben ik steeds gemotiveerd om de kwaliteit van de producten te garanderen. Daaruit haal ik ook de meeste voldoening.
JOURIE BOLLÉ - TECHNISCH OPERATOR
roxell-maldegem-technische-operator

View our vacancies

Do you want to be a driving force in developing our market share through distributors and key accounts? Are you the person that is always looking for a win-win situation and looking for sales opportunities? Do you like to do business internationally, then you are the Area Sales Manager that we are looking for.

Clerk
Roxell Maldegem

Do you want to support business decisions? Do you like to analyze financial reports and records and make recommendations for the plant? Then we have a challenging role for you in Anderson, MO.

Clerk
Roxell USA